BIOGRAFIE


Brad Pitt je známý americký herecnarozený 18.prosince 1963 v Shawnee(Oklahoma) ve znamení střelce.Brad vyrůstal ve Springfieldu jako nejstarsí ze trí detí ve verící rodine. Jeho otec se jmenoval Bill Pitt a vlastnil prepravní spolecnost, jeho matka byla skolní poradkyne. Vystudoval Kickapooho strední skolu, po strední skole zacal studovat na Univerzite v Missouri zurnalistiku, grafický desing a reklamu. Od detství se velmi zajímal o film a vse kolem nej. Nakonec se rozhodl, ze opustí skolu a vydá se do Los Angeles, bez dokonceného vysokoskolského vzdelání. Zpocátku pracoval, kde se dalo a vyuzíval kazdé sance si privydelat, aby si mohl zaplatit divadelní kurzy. Zpocátku mel steky pro reklamu a televizi, postupne se snazil dostat do filmu. Zacínal v rolickách v epizodách Dallasu, Another World, sitcom Growing Pains a v roce 1990 v seriálu Glory Days. Postupne se zacal více prosazovat a získával lepsí a lepsí role (byl brán jako sex symbol). Díky jeho prirozenosti a vzhledu si rychle nasel spousty fanousku a zacala jeho hvezdná kariéra.Jeho manzelka je Jennifer Aninston.Vzali se před 5 lety a vypadalo to jako ideální manzelství,ale ted' Rachel spís myslí na kariéru a Brad na díte(má na to věk!),takze...
Kontakt:
c/o Brillstein-Grey Entertainment
9150 Wilshire Boulevard
Suite 350
Beverly Hills, CA 90212-3427
USA

Filmografie:
2003 Sinbad: Legend of the Seven Seas (hlas) - Sinbad
2002 Shirtless: Hollywood's Sexiest Men (TV) - sám sebe
2002 Full Frontal - Brad
2002 E! Rank: 25 Toughest Stars (TV) - sám sebe
2002 Confessions of a Dangerous Mind - soutežící
2001 Mexičan /The Mexican/ - Jerry Welbach
2001 Spy Game /Spy Game/ - Tom Bishop
2001 Dannyho part'áci /Ocean's Eleven/ - Rusty Ryan
2001 Growing Up Grizzly (TV) - Host/Narrator
2001 America: A Tribute to Heroes (TV) - sám sebe
2000 Podfu(c)k /Snatch/ - Mickey O'Neil
2000 Jackass (TV seriál) - sám sebe
2000 Jackass - sám sebe v epizode: "The Abduction" 1999 Klub rváčů /Fight Club/ - Tyler Durden
1999 Being John Malkovich - sám sebe
1998 Thr Oprah Winfrey Show (TV seriál) - sám sebe v epizode "Brad Pitt"
1998 Seznamte se, Joe Black /Meet Joe Black/ - Joe Black
1997 Town Meeting with Diane Sawyer: Celebrities vs. the Press (TV) - sám sebe
1997 Tichý nepřítel /The Devil's Own/ - Rory Devaney/Francis 'Frankie' McGuire
1997 The Dark Side of the Sun - Rick
1997 Sedm let v Tibetu /Seven Years in Tibet/ - Heinrich Harrer
1996 Spáci /Sleepers/ - Michael Sullivan
1995 Sedm /Se7en/ - detektive David Mills
1995 1995 MTV Movie Awards (TV) - konferenciér
1995 12 opic /Twelve Monkeys/ - Jeffrey Goines
1994 Laskavost /The Favor/ - Elliott Fowler
1994 Legenda o vásni /Legends of the Fall/ - Tristan Ludlow
1994 Interview s upírem /Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles - Louis de Pointe du Lac
1994 Friends (TV seriál) - Will Colbert v epizode: "The One With the Rumor"
1993 Pravdivá romance /True Romance/ - Floyd (Dick's Roommate)
1993 Kalifornia - Early Grayce
1992 Tales from the Crypt (TV seriál) - Billy v epizode: "King of the Road"
1992 Cool World - detektiv Frank Harris
1992 Contact - Cox
1992 Teče tudy řeka /A River Runs Through It/ - Paul Maclean
1991 Two-Fisted Tales (TV) - Billy
1991 Thelma a Louisa /Thelma & Louise/ - J.D.
1991 Johnny Suede - Johnny Suede
1991 Cestou necestou /Across the Tracks/ - Joe Maloney
1990 Too Young to Die? (TV) - Billy Canton
1990 The Image (TV) - Steve Black
1990 Glory Days (TV seriál) - Walker Lovejoy
1989 thirtysomething (TV seriál) - Bernard v epizode: "Love and Sex"
1989 Happy Together - Brian
1989 Growing Pains (TV seriál) - Jonathan Keith v epizode: "Feet of Clay"
1989 Freddy's Nightmares (TV seriál) - Rick v epizode: "Black Tickets"
1989 Cutting Class - Dwight Ingalls
1988 Dallas (TV seriál) - Randy v epizode: "Marriage On The Rocks"
1988 Dallas (TV seriál) - Randy v epizode: "Farlow's Follies"
1988 Dallas (TV seriál) - Randy v epizode: "Brother, Can You Spare a Child?"
1988 A Stoning in Fulham County (TV) - Theodore 'Teddy' Johnson
1988 21 Jump Street - Peter v epizode: "Best Years of Your Life"
1987 No Man's Land - císník
1987 Less Than Zero - Preppie Kid at Fight
1987 Growing Pains - Jeffrey v epizode: "Who's Zoomin' Who?" 1987 Another World - Chris
1986 Head of the Class - Chuck

Sarah Connor

Sarah Connor je německá zpěvačka narozená 13.června 1980 v Delmenhorstu v rodném Německu ve znamení Blízence.Nemecká zpevacka má ctyri sestry a jednoho bratra. Její první singl "Let's get back to bed boy" se v Nemecku stal velkým hitem. Velmi úspesné singly "French Kissing" a "From Sarah with Love" si rychle získaly mnoho posluchacu nejen v Nemecku, ale v mnoha zemích celé Evropy. Jen nekolik týdnu po uvolnení singlu "From Sarah with Love" získává zlatou desku v Nemecku a Rakousku. Tohoto singlu se do dneska v jen v Nemecku prodalo pres 750 000 nosicu. Sarah za nej také získala ocenení trojnásobné zlaté desky v Nemecku, platinovou desku v Svýcarsku a Rakousku. Své debutové album "Green eyed soul" (2001) se tesilo podobným úspechum. Jako predchozí singly si brzy po uvolnení získalo zlatou desku a do dneska trojnásobnou zlatou desku s prodanými pres 450 000 nosici. Ve Svýcarsku se album stejne jako singl stalo platinovým a v Rakousku zlatým. Nejen v techto zemích se stala Sarah úspesnou, dalsími zeměmi jsou Finsko, Recko, Polsko, Česko, Belgie, Portugalsko a Nizozemí. V breznu 2002 získala prestizní Nemeckou cenu Echo. Nominována byla ve trech kategoriích, ocenení získala v kategorii zenská umelkyne v Pop a Rock.V prosinci roku 2002 navstívila i předávání cen "Český Slavík" kde se,ale stal trapas s playbackem a pak Sarah nesla radči ani na párty.Nyní boduje s hitem "Skin on Skin"(Kůze na kůzi) a vydala druhé album He's unveiable.
Údaje
  • výska:178 cm
  • vlasy: blond
  • oci: zelené
  • rodice: Soraya a Michael
  • domácí zvíre: pes (Luka)